Tulosta

Omaan käyttöön suunniteltu tv-taso osittain integroidulla äänentoistolla. Lähtökohtana oli tehdä huomaamattomat sekä siistit kaiuttimet televisio käyttöön. Suunnittelun lähtökohtana oli varastoon jäänyt lasiovi ja tarve tv:n omia kaiuttimia parempaan äänentoistoon. Nyky televisioden äänentoisto on todella onnetonta, joten erillisten kaiuttimien käyttäminen on lähes pakollista.

 tv-taso

 

Basso elementit on sijoitettu tv-tason takakylkiin pieniin refleksikoteloihin. Keskialueen ja diskantit toistavat pienet laajakaista elementit, jotka on tv-tason päällä omissa pienissä koteloissaan. Ratkaisu on varsin toimiva äänellisesti ja kaiuttimet eivät ole liian näkyvillä. Toinen vaihtoehto kaiuttimien sijoittamiselle olisi ollut tehdä perinteiset kaiuttimet laatikoston viereen, mutta sillä ratkaisulla tasosta olisi tullut turhan leveä ja kaiuttimet olisi olleet liian alhana, joten olohuoneen pöytä olisi ollut kaiuttimien ja kuuntelian välissä. Tason muotoilun lisäksi myös akustinen ja sähköinen suunnittelu on omaa käsialaa. Elementit ovat Peerlessin valikoimasta. 

 tv-taso

Vahvistimen tason alla on laatikosto. Runko-osa on maalattu kiiltävällä mustalla ja tason pinnalla on vahattu koivu.