Tulosta

Toteutamme keittiöt toiveittesi mukaan ja myös kodin muut kiinteät kalusteet, kuten komerot ja liukuovikaapistot. Laajasta ovi-, taso- ja helamallistomme saamme suunniteltua yksilöllisen keittiökaluste kokonaisuuden. Käytämme keittiöiden ja muiden tilojen (kodinhoitohuone, makuuhuone ja eteistilat) suunnitteluun 3D-suunnitteluohjelmaa. Asiakkaalle lähetämme myös 3D-kuvan, jota tietokoneella voi kuvakulman valita vapaasti. 

 

Yleisin toimintatapamme on käydä työmaalla katsomassa tilat ja kartoittamassa asiakkaan tarpeet, jonka jälkeen katsotaan sopivat ovi-, taso-, allasmallit ja sävyt. Käynnin jälkeen piirrämme kuvan tai kuvat, jos halutaan useita variaatioita esim. saarekkeeseen. Keittiöremontit ja saneeraukset onnistuvat myös kokonaisuutena. Asiakaskäynnin takia toimimme Pornaisten lähikunnissa Uudellamaalla (Järvenpää, Mäntsälä, Porvoo, Kerava, Tuusula, Sipoo, Porvoo)

 

Käytämme vain laadukkaita tarvikkeita keittiöissämme. Ovet ovat, joko omaa tuotantoa tai kotimaiset Mellanon valmistamat. Kalusteovia on saatavana moneen hintaryhmään, esim. edullisista kalvo-ovista maalattuihin korkeakiilto-oviin. 

keittiö - kiiltävät mustat ovet

Helat (saranat, laatikostot, apteekkivaunut, kulmakaappimekanismit yms.) meille on toimittanut jo 20 vuoden ajan Hahle, jolla on laaja valikoima laadukkaita saranoita, laatikostoja ja muita mekanismeja nopeasti saatavilla. Laatikostoissa, saranoissa ja muissa mekanismeissä tarjoamme aina vaimennettuja ensisijaiseti, joka voidaan jättää pois tai korottaa sähköiseksi!

Keittiökaappien runkojen väri voi olla muukin kuin valkoinen, mutta usein riittää kun päätylevyt ja täytteet tehdään toisen sävyisestä levystä (maalattu, puukuviot, puulevyt yms.).

Tasoiksi suosittelemme vahattua/ öljyttyä puutasoa (tammi, pähkinä, pyökki, saarni, koivu, akaasia yms.) sen helpon hoidon takia. Tarjoamme myös laajan valikoiman laminaattitasoja. 

Toimitamme kalusteet asennusvalmiiksi kasattuina. Asennusaika on siten mahdollisimman lyhyt. Toimitamme myös kalusteet ilman asennusta.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä toimiva ja näyttävä keittiö kotiisi! 

Päivitämme esimerkkejä lähiaikoina.