Puutyö Jo-Jo:n päätuotteena on uudis- ja saneerauskohteiden puuportaat. Kohteet suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Käytössämme on 3D-suunnittelu ohjelma portaille. 

Portaat valmistetaan tarkasti tietokone ohjattuna cnc-työstöllä. Pyrimme tekemään asiakkaan tilaan ja toiveisiin parhaiten sopivat portaat. Teemme satulamalliset, perinteiset tai pelkät askelmat betoni- tai metalliportaisiin.

Uusi mallistomme on nyt julkaistu! Mallisto sisältää 6 eri vaihtoehtoa ja loputtomasti mahdollisuuksia muokata sopimaan haluttuun tilaan. Lisää malleja, optiota, kuvia yms. tulossa lisää syksyn aikana.

Materiaalina käytämme näkyvissä pinnoissa A-laatuista puulevyä (tammi, koivu, saarni jne). Maalatuissa osissa käytämme laadukasta mäntyä tai mdf:ä.

Pinna- ja Lasikaiteet kuuluvat mallistoomme. 

Toimitukseemme kuuluu aina asennus. Uusimaa on toimialueemme (suurin osa toimituksistamme menee Järvenpää, Mäntsälä, Vantaa, Kerava, Sipoo, Pornaisten alueelle).

Pintakäsittelyksi käyvät puuportaisiin lakkaus, maalaus, petsaus tai öljyäminen sekä näiden yhdistelmät. Tavanomaisin yhdistelmä on valkoiset reisilankut ja pystykaiteet sekä petsatut ja lakatut askelmat ja käsijohteet.

Lue PDF esitteemme