Mallistoomme kuuluu myös lasikaiteet, jotka saadaan sopimaan kaiken mallisten portaiden kanssa. Ulkonäöllisesti parhaaseen lopputulokseen päästään kun kaarteet eivät ole liian jyrkät. Jyrkästi nouseva käsijohde on lasin kanssa ongelmallinen. Leveään u-portaaseen lasit sopivat erittäin hyvin!

Käytössä on kaksi perusmallia laisikaiteille:

Puutyö Jo-Jo valmistaa porras- ja tasokaiteet toiveiden mukaan. Esittelemme tässä yleisimmät käyttämämme mallit.

Reisipuun päälle kiinnitettävä malli 30x42 pinnoilla ja 40x70 käsijohteella:

kaide

Puutyö Jo-Jo:n päätuotteena on uudis- ja saneerauskohteiden puuportaat. Kohteet suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Käytössämme on 3D-suunnittelu ohjelma portaille. 

Portaat valmistetaan tarkasti tietokone ohjattuna cnc-työstöllä. Pyrimme tekemään asiakkaan tilaan ja toiveisiin parhaiten sopivat portaat. Teemme satulamalliset, perinteiset tai pelkät askelmat betoni- tai metalliportaisiin.

Uusi mallistomme on nyt julkaistu! Mallisto sisältää 6 eri vaihtoehtoa ja loputtomasti mahdollisuuksia muokata sopimaan haluttuun tilaan. Lisää malleja, optiota, kuvia yms. tulossa lisää syksyn aikana.

Materiaalina käytämme näkyvissä pinnoissa A-laatuista puulevyä (tammi, koivu, saarni jne). Maalatuissa osissa käytämme laadukasta mäntyä tai mdf:ä.

Pinna- ja Lasikaiteet kuuluvat mallistoomme. 

Toimitukseemme kuuluu aina asennus. Uusimaa on toimialueemme (suurin osa toimituksistamme menee Järvenpää, Mäntsälä, Vantaa, Kerava, Sipoo, Pornaisten alueelle).

Pintakäsittelyksi käyvät puuportaisiin lakkaus, maalaus, petsaus tai öljyäminen sekä näiden yhdistelmät. Tavanomaisin yhdistelmä on valkoiset reisilankut ja pystykaiteet sekä petsatut ja lakatut askelmat ja käsijohteet.

Lue PDF esitteemme

Väri vaihtoehtoja on rajattomasti. Meidän ainoa vakio väri on valkoinen!

Askelmat teemme esim. koivusta, tammesta, saarnista tai männystä. Jokainen näistä voidaan sävyttää haluttuun väriin - useimmiten saman tyyliseen sävyyn kuin lattian parketti tai laminaatti. Yleisesti sävytetty askelma lakataan, mutta myös öljyt ja vahaukset onnistuvat. Askelmien maalaaminen on myös mahdollista.

Pystypinnat sekä tolpat ja reisipuut ovat pääosin valkoiset, mutta väriksi käy mikä tahansa tai vaihtoehtoisesti nekin voidaan petsata ja lakata.

 

Tässä esimerkkejä väriyhdistelmistä (huom. sävyt vääristyvät näytöllä):